Skip to main content
Geen categorie

Eerste week zit erop

By 9 oktober 2021No Comments

De eerste week is voorbij gevlogen!

De praktijk is inmiddels helemaal ingericht en de eerste patiënten zijn inmiddels behandeld. Wat een geweldig gevoel om weer mensen te mogen helpen na toch een maand vooral bestellen, papieren in orde maken en poetsen. Mensen van hun klachten afhelpen is hetgeen waar ik toch de meeste voldoening uithaal.

Ik heb hierbij een aantal fotootjes toegevoegd van hoe de praktijk er op dit moment uitziet. Binnenkort komt echter een fotograaf op bezoek en dan kunnen ook de foto’s op de website aangepast worden.

De komende weken zijn er nog een aantal klusjes die moeten worden gedaan in de praktijk. De plinten moeten nog geleverd en aangebracht worden, er moet nog een wasbakje in de behandelkamer worden opgehangen en de deur moet nog wat beter afgesteld worden zodat hij beter dicht valt. Daarna komt GBG nog wat mooie details aanbrengen en hopelijk is het dan tegen het einde van de maand precies zoals ik het wil hebben.

Deze week is de behandeltafel geleverd, de gordijnen zijn gebracht en opgehangen, ook zijn de laatste accessoires opgehangen en is alles in feite al zover in orde dat patiënten voor behandeling welkom zijn.

Mocht je meer informatie willen hebben, dan kun je me altijd mailen op hello@beweeg-wijs-nieuw.local, bellen naar 0113-623003 of whatsapp’en op 06-43270254.