Skip to main content

Peuter-kleutergym

Kinderen zijn dol op bewegen. Klimmen, springen, dansen, rollen, rennen, ballen en klauteren zijn de favoriete bezigheden van veel peuters en kleuters. Het kan allemaal bij peuter-kleutergym van Beweeg-Wijs want in een gymzaal vol spelmateriaal kunnen kinderen vrijuit bewegen en spelen.

De jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de (vroeg)motorische ontwikkeling van kinderen brengt Beweeg-Wijs samen in peuter-kleutergym. De lessen zijn zorgvuldig ontwikkeld en sluiten aan bij de belevingswereld van het jonge kind.

Voor wie?

Peuter-kleutergym is er voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. De kinderen worden tijdens de gymles begeleid door Tessa Jansen, kinderoefentherapeut. Zij wordt altijd geholpen door een assistent.

Elk kindje gymt mee zonder ouders, op die manier wordt het meer uitgedaagd tot zelfstandigheid en minder afgeleid. De groepjes houden we bewust klein zodat de kindjes voldoende aandacht en begeleiding krijgen!

Waar?

Op vrijdagochtend staat de speelzaal van Basisschool de Driesprong te Chaam vol met uitdagende toestellen, spellen en materialen om met plezier en onder deskundige begeleiding te rennen, springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen. Ook rust, rekken, strekken en lichaamsbewustwording komen aan bod! Belangrijke thema’s als samen spelen, delen en wachten op je beurt komen aan bod. Kortom, een allround bewegingsmoment voor de jonge kindjes van Chaam, Ulicoten, Strijbeek, Galder, Alphen en Baarle-Nassau.

peutergym breda

Praktische informatie

  • kosten:  € 5,45 incl BTW per les
  • vrijdagochtend 9.00u-9.45u
  • wekelijks, uitgezonderd de nationale feestdagen en de schoolvakanties!
  • laat je kind makkelijke kleren en gymschoentjes aandoen.
  • een knuffel of iets dergelijks mag altijd meegenomen worden!

Wil je je kindje laten meedoen?

Dat kan! Stuur een mailtje naar info@beweeg-wijs.nl of vul direct het formulier op deze pagina in. Er is altijd ruimte voor een gratis proefles, wel graag even van te voren laten weten dat je wilt komen.

Een persoonlijke aanpak
gericht op een optimale gezondheid