Skip to main content
Geen categorie

De kop is er af maar ook nieuwe coronamaatregelen

By 6 november 2021No Comments

De eerste maand zit er op, een maand vol veranderingen. Dat was natuurlijk ook wel de bedoeling want toen de praktijk op 1 oktober open ging, zag de praktijk er nog niet helemaal zo uit zoals ik het in gedachten had. Inmiddels heeft GBG een prachtig textielframe en gevelreclame opgehangen en zijn de plinten geïnstalleerd. Het voelt nu meer als een praktijkruimte waar ik trots op kan zijn. Echter moeten er nog een aantal dingetjes veranderen, maar ook dat staat op korte termijn gepland.

Ook zijn er inmiddels foto’s gemaakt van de praktijk, waardoor ook de website er inmiddels geweldig uitziet. Neem dus ook daar even een kijkje als je benieuwd bent!

Naast al deze aanpassingen aan de praktijk zijn er natuurlijk ook patiënten geweest. En wat is het weer fijn om met mensen te werken en ze natuurlijk te kunnen helpen. Het werken met mensen betekent ook dat we een contactberoep zijn, wat betekent dat we vanaf volgende week weer met mondkapjes op zullen werken. Ook de patiënten worden weer geacht een mondkapje op te zetten tijdens de consulten. De afgelopen twee jaren zijn wij als beroepsgroep helaas 2 keer moeten sluiten tijdens de lockdown. Laten we hopen dat de nieuwe maatregelen er toe zullen leiden dat deze maatregel dit jaar niet nodig zal zijn.

Heeft u dus COVID-gerelateerde klachten, of bent u in contact geweest met iemand die positief getest is, zeg dan alstublieft uw afspraak af.  

Hieronder een aantal foto’s met de nieuwe aanpassingen van de praktijk.