Skip to main content

Hallo lezers,

Vandaag type ik mijn allereerste blog voor de praktijk. Welkom allemaal!

Mijn naam is Lobke De la Ruelle en ik ben sinds 2016 afgestudeerd als chiropractor. De afgelopen 5 jaar heb ik in een praktijk in Maastricht gewerkt. Binnenkort open ik een praktijk in Goes waar ik vooral mensen met rug- en nekklachten zal behandelen, maar onder andere ook hoofdpijn, heup-, knie- en schouderklachten en sportblessures.

Natuurlijk ben ik al lang bezig met de voorbereidingen maar alle puzzelstukjes vallen deze week eindelijk in elkaar. De praktijk is ingericht, de laatste artikelen worden afgeleverd en de puntjes worden op de i gezet. De praktijk kan bijna open.

ChiroCura zal een praktijk worden waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Waar je er vanuit kan gaan dat je eerlijk behandeld wordt en niet aan het lijntje gehouden wordt. Waar er niet meer behandeld wordt dan nodig is. Waar iedereen zo snel mogelijk geholpen wordt en je vaak binnen een week terecht kan. Waar er de tijd voor je wordt genomen en waar ik jou als persoon wil leren kennen.

Er wordt niet alleen naar de locatie gekeken waar de klacht zich bevindt, maar ook of er verder nog problemen daaruit voort gekomen zijn of dat deze klacht nog verdere disfunctie veroorzaakt heeft. Met een holistische aanpak kunnen vaak ergere problemen in de toekomst voorkomen worden.

Ikzelf heb er heel veel zin in om allerlei nieuwe gezichten te gaan zien hier in mijn nieuwe praktijk in Zeeland. Binnenkort volgt meer informatie over een open dag, waar natuurlijk iedereen is uitgenodigd.

Hopelijk tot gauw!