Beweeg-Wijs                                                                                Oefentherapie Cesar & Mensendieck | Kinderoefentherapie | Slaapoefentherapie
 

Corona en de praktijk


De CORONA-crisis heeft vanzelfsprekend grote impact op de bedrijfsvoering van Beweeg-Wijs.

De therapeuten nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verspreiding zo veel als mogelijk tegen te gaan. Binnen dat kader zoeken wij naar een passende manier om u toch de zorg te bieden die u verdient.

 


UPDATE : Op 23 maart 2020 heeft de overheid de paramedici opgelegd NIET langer face-to-face te behandelen. De therapeuten van Beweeg-Wijs kunnen u daarom niet langer in de praktijk ontvangen maar zijn wel telefonisch of via videoverbinding bereikbaar. Wij doen er alles aan om u op deze manier verder te kunnen begeleiden, u leest hieronder meer hierover.

Dank voor uw medewerking en uw begrip.Indien wordt afgesproken dat u NIET naar de praktijk komt kunnen wij u 'op afstand'  begeleiden. Daartoe hebben de therapeuten van Beweeg-Wijs de mogelijkheid om met behulp van VIDEO-CONSULTS contact met u te hebben. Deze mogelijkheid wordt u persoonlijk aangeboden; als u hiermee akkoord gaat ontvangt u van uw therapeut per mail of per sms een uitnodiging. U kunt deze accepteren waarna u in een online omgeving komt, in een zogenaamde 'virtuele wachtkamer'. Uw therapeut haalt u vervolgens uit deze wachtkamer zodra haar video-lijn beschikbaar is.


Wij vragen u vriendelijk om -indien mogelijk- gebruik te maken van de mogelijkheid tot VIDEO-CONSULTS zodat we uw begeleiding kunnen voortzetten en tegelijkertijd verplaatsing van mensen kunnen beperken/voorkomen. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de maatschappelijke oproep de verspreiding van het corona-virus maximaal te beperken.

---     SAMEN STERK TEGEN CORONA     ---

Kaart
Opbellen
E-mail
Info